Koller: Bosanci imaju jako kvalitetan tim
FOTO: EPA

Austrijski selektor cijeni Zmajeve

Koller: Bosanci imaju jako kvalitetan tim

A. Beganović

Fudbalska reprezentacije Bosne i Hercegovine u Beču će sutra odmjeriti snage sa Austrijom, čiji selektor Marcel Koller jako cijeni naš nacionalni tim.

Austrija je prije paar dana u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa 5:0 savladala Lihtenštajn, pa prijateljski susret sa našim nacionalnim timo u Austriji se dočekuje s mnogo optimizma. Međutim, austrijski selektor je svjestan snage Zmajev i smnogo respekta govori o Džeki i društvu.

"Bosanci imaju jak tim, dosta čvrst sa mnogo velikih igrača. Imaju tri ili četiri igrača, koja u svakom trenutku mogu odlučiti susret", istakao je švicarski stručnjak, koji s dosta uspjeha vodi austrijski nacionalni tim.

"Očekujem uzbudljiv i dobar susret, a teško mi je reći zbog čega Bosna i Hercegovina igra lošije u ovom kvalifikacijama", dodao je Koller.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.