Komarčević: Sve sem pobjede je razočaravajuće

Kapiten Mladosti o meču protiv Borca

Komarčević: Sve sem pobjede je razočaravajuće

D. Vejo

Poslije poraza od ekipe Krupe u drugom kolu play-offa Prve lige RS, fudbaleri Mladosti okreću se narednom meču. Na svom terenu će dočekati Borac iz Šamca.

Borac je uvijek nezgodan protivnik, igraju dobar fudbal ove sezone. Da neće biti lako, dobro zna i kapiten tima iz Velike Obarske.

"Poslije neočekivanog poraza u prošlom kolu, mi se usredotočavamo utakmici u srijedu. Dolazi nam ekipa Borca. Ništa drugo sem pobjede ne dolazi u obzir. Dobro se osjećamo, atmosfera je i dalje na zavidnom nivou i mi gledamo naprijed. Spremni smo za novu pobjedu i nova tri boda", rekao je za SportSport.ba fudbaler Mladosti, Dragiša Komarčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi