Komitet za takmičenje NS/FS BiH odobrio zahtjev Metalleghea

Jajčani preselili u Banja Luku

Komitet za takmičenje NS/FS BiH odobrio zahtjev Metalleghea

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea iz Jajca na Gradskom stadionu u Banja Luci, danas su odradili novi trening pred subotnji duel sa Širokom Brijegom. 

Jajčani će, kako je već poznato, u drugom dijelu sezone svoje domaće utakmice igrati u Banja Luci, a danas je ovaj klub stigla i zvanična potvrda Komiteta za takmičenje NS/FS BiH. 

U prvom dijelu sezone Metalleghe je nastupao na stadionu Pirota u Travniku, a prvobitni plan za domaće utakmice bio je stadion u Krupi na Vrbasi. Savez je taj prijedlog odbio, ali na kraju prihvatio drugi, onaj za odigravanje utakmica u Banja Luci. 

Na današnjem treningu Metalleghea vladala je sjajna atmosferq, a šef stručnog štaba Mato Neretljak vjeruje da njegov tim protiv Širokog Brijega može do veoma vrijednih bodova. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz NK Metalleghe BSI su se zahvalili FK Borac na saradnji, te prihvatanju njihovog zahtjeva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi