Komitetu za normalizaciju produžen mandat?

SportSport.ba saznaje

Komitetu za normalizaciju produžen mandat?

A. Beganović

Izvršni komitet Evropske fudbalske federacije na današnjoj sjednici donio je odluku da se izbori u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine moraju održati najkasnije do kraja 2012. godine.

Iako su mnogo priželjkivali da će Izvršni komitet Evropske fudbalske federacije danas donijeti odluku o održavanju izbora u Fudbalskom savezu BiH do kraja ove godine, to se nije dogodilo.

Naprotiv, Izvršni komitet UEFA-e odlučio je da se izbori u našem savezu moraju održati do kraja 2012. godine, što samim tim znači da je produžen mandat Komitetu za normalizaciju Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.