Kompletiran stručni štab Čelika

Hrustanović i Hrnjić asistiraju Hafizoviću

Kompletiran stručni štab Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika posljednji su krenuli s pripremama za narednu sezonu. Novi šef struke Kemal Hafizović je prije sedam dana krenuo s pripremama za narednu sezonu u kojoj će ponovo glavni cilj biti opstanak u Premijer ligi.

Zeničani su u ovom prelaznom roku ostali bez pola ekipe, koja je prošle sezone uspjela napraviti veliki poduhvat, te izboriti opstanak u Premijer ligi. Klub s Bilinog Polja definitivno kasni i sa rješavanjem igračke križaljke, a po riječima predsjednika kluba taj segment bi trebao da bude riješen do kraja ove sedmice.

Danas je konačno i zvanično kompletiran stručni štab Čelika za narednu sezonu, novom šefu struke Kemalu Hafizoviću asistirat će Asim Hrnjić, te Nijaz Hrustanović, koji će voditi brigu o golmanima.

Hrustanović je dugi niz godina zaposlenik kluba, te je radio skoro sa svim trenerima u seniorima, dok je Hrnjiću ovo prvi angažman u Čeliku kao trener. On je sa dosta uspjeha trenirao omladince u Školi nogometa "Tempo Sport" iz Zenice, a sada će se okušati i kao trener u prvoj ekipi Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima očekuje se i zvaničan potpis novih ugovora s Aldinom Šišićem, Harisom Hećom i Fenanom Salčinovićem, na korak od povratka u Čelik je i Anel Dedić, koji trenira sa ekipom, ali još nije potpisao ugovor. Još nije jasna situacija oko Harisa Dilavera, na čije usluge novo rukovodstvo i novi stručni štab najozbiljnije računa.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije