Konačno zaustavljen atomski napad TOŠK-a

Druga liga Centar, 6. kolo:

Konačno zaustavljen atomski napad TOŠK-a

M. Šljivak

Po prvi put ove sezone ekipa TOŠK-a iz Tešnja nije uspjela postići gol. 

U 6. kolu Druge lige Centar TOŠK je dočekao ekipu Rudara iz Zenice, a na kraju je susret okončan bez golova (0:0).

Domaći tim je u ovom susretu bio mnogo bolji. Stvarali su šanse, ali su gosti iz Zenice na kraju uspjeli da zaustave napadače TOŠK-a, ali i da osvoje jedan bod u ovom susretu.

Bez pobjednika je završen duel u Jelahu između Borca i Pobjede (1:1). Domaći su pogotkom Vedada Mudrova došli do vodstva od 1:0, ali su gosti preko Denisa Begovića u 50. minuti uspjeli doći do jednog boda.

Krivaja je na svom terenu s minimalnih 1:0 savladala Radnik iz Hadžića. Strijelac jedinog gola bio je Haris Bošnjaković u 73. minuti utakmice.

Druga liga Centar, 6. kolo:

TOŠK - Rudar Zenica 0:0
Borac - Pobjeda 1:1 (Mudrov 7' / Begović 50')
Krivaja - Radnik Hadžići 1:0 (Bošnjaković 73')

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Sutra od 16 sati igraju:

Stupčanica - Ilijaš
Azot - Mladost
Bosna Visoko - Natron
Usora - Famos

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije