Konferencija o finansijskim problemima sportskih klubova

U organizaciji NFSBiH

Konferencija o finansijskim problemima sportskih klubova

U organizaciji Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine 7. decembra u 11.00 sati u hotelu „Terme“ na Ilidži biće održana konferencija o temi „Finansijski i organizacioni problemi sportskih klubova – kako spriječiti gašenje sporta u BiH“.

Cilj konferencije je da se prezentuju problemi u funkcionisanju sportskih klubova, sa naglaskom na zakonske uslove kojim je definisana njihova organizacija, te porezna politika, kao i  iznalaženje prihvatljivih rješenja kojima bi u budućnosti bilo olakšano funkcionisanje sportskih klubova.

Pored strukovnih saveza na konferenciji će učestvovati i predstavnici UEFA-e, Olimpijskog komiteta BiH, klubova BHT PL, kao i državne i entitetske vlasti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi