Konjić: Velika je čast biti selektor

U nedjelju Idol nacije

Konjić: Velika je čast biti selektor

Povodom treće po redu manifestacije "Idol nacije", koju organizuje portal SportSport.ba, a koja će biti održana u nedjelju 26. decembra, danas je upriličena press konferencija u klubu Coloseum.

Presu je prisustvovao veliki broj novinara što samo pokazuje da ova manifestacija iz godine u godinu ima sve veću vrijednost. Na presu su bili i glavni urednik portala SportSport.ba Mirza Dautbegović i novinar Marjan Mijailović, koji su se zahvalili svima koji su došli i podržali ovu manifestaciju.

Ovogodišnji selektor Idola nacije je legendarni kapiten reprezentacije BiH Muhamed Konjić koji je istakao da mu je izuzetno drago što u našoj zemlji postoji jedna ovakva manifestacija i da je svi zajedno trebamo podržati.

"Velika mi je čast biti selektor. Nastojao sam biti objektivan, iako nije lako izabrati deset najboljih. Nadam se da je ovo najbolji izbor. Izuzetno mi je drago što se jedan ovakav izbor održava u našoj zemlji i ovo svi zajedno trebamo podržati", kaže Konjić.

"Ovo je idealna prilika da se svi okupimo na jednom mjestu i družimo, novinari, igrači, treneri i bivši igrači". rekao je Muhamed Konjić okupljenim predstavnicima medija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.