Konyaspor na 'našem' jeziku čestitao Bajiću na pozivu

Ponovo u reprezentaciji

Konyaspor na 'našem' jeziku čestitao Bajiću na pozivu

Riad Bajić dobio je novi poziv u reprezentaciju BiH, potvrdio je njegov klub Konyaspor. 

Ovaj mladi napadač je i ranije dobijao pozive u "A" reprezentaciju BiH, a budući da nikada nije debitovao, priliku za to će najvjerovatnije dobiti u predstojeće dvije utakmice protiv Gibraltara i Albanije. 

Konyaspor je potvrdio da je poziv selektora Baždarevića stigao na adresu kluba, a uz obavijest o pozivu na 'našem' jeziku je upućena i čestitka Bajiću. 

Bajić ove sezone pruža odlične partije u dresu Konyaspora. Postigao je dosad deset pogodaka i po broju golova je trenutno drugi strijelac lige.

Podsjećanja radi, naš nacionalni tim će 25. marta igrati protiv Gibraltara u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, dok će tri dana kasnije odmjeriti snage sa Albanijom u prijateljskom meču.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi