Koprivica: Podrška Vandala bit će nam dodatni motiv

Stoper Iskre iz Bugojna

Koprivica: Podrška Vandala bit će nam dodatni motiv

S. Mlaćo

Junak pobjede NK Iskra u prošlom kolu protiv Rudara iz Kaknja (1:0) bio je 22-godišnji stoper Vlado Koprivica koji je matirao iskusnog Ratka Dujkovića za važnu pobjedu svog tima.

Koprivica je u dosadašnjem dijelu sezone standardan u redovima tima iz Bugojna i opravdao je povjerenje čelnika kluba. Iskra na svom kontu ima devet osvojenih bodova, a u subotu izabranike Senida Kulaša očekuje gostovanje Veležu iz Mostara.

"Nakon osvojena tri boda na domaćem terenu idemo u Mostar odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. Velež je dobra ekipa sa dobrim trenerom koja će se ove sezone sigurno boriti za ulazak u Premijer ligu. Prvi put ove sezone imaćemo podršku naših navijača, popularnih Vandala. To će nam biti dodatni motiv i nošeni njihovim navijanjem možemo napraviti pozitivan rezultat", istakao je Koprivica za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi