Jasna poruka bordo fanova

Koševom odjekivalo: Istina za Vedrana

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva večeras su u prelijepoj atmosferi na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" savladali Široki Brijeg sa 2:0.

Husref Musemić na klupi Sarajeva krenuo je sa dvije pobjede, a navijače raduje večerašnja igra protiv Širokobriježana. Sarajevo je imalo podršku v oko 5.000 navijača koji nisu štedili grla i dlanove.

Tokom utakmice u više navrata navijači bordo tima prisjetili su se Vedrana Puljića, navijača FK Sarajevo koji je život izgubio 2009. godine u Širokom Brijegu, koji jes a svojim prijateljima krenuo samo da bodri svoje ljubimce.

Jučer je Županijski sud u Splitu za ubistvo oslobodio optužbi Olivera Knezovića, a došlo je i do promjene optužnice nakon vještačenja i iskaza svjedoka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako su se navijači Sarajevo po ko zna koji put prisjetili nastradalog Puljića, pogledajte u videu koji vam donosimo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi