Defanzivac Željezničara

Kosorić: Nastojimo napredovati iz utakmice u utakmicu

Stoper Željezničara Aleksandar Kosorić dao je nakon utakmice sa Slobodom kratku izjavu pred kamerama našeg portala.

"S obzirom da je pripremni period svaka utakmica treba da nam bude sve bolje i bolje. Utakmica kao da je bila takmičarska, nismo iskoristili penal ni mi ni oni, bilo je dosta šansi na obje strane. Još uvijek se uigravamo i sve u svemu ovo je realan rezultat", rekao je fudbaler Željezničara koji je potom dao svoje viđenje situacije pred nastavak sezone:

"Imamo novog trenera i prihvatili smo dosta toga što šef traži od nas. Nastojimo napredovati iz utakmice u utakmicu i biti pravi do početka prvenstva".

Željezničar se pojačao sa nekoliko igrača u januaru.

"Super su prihvaćeni od svih igrača. Radi se o dobrim igračima i pojačanjima i sigurno će nam biti od koristi u nastavku sezone", rekao je na kraju Aleksandar Kosorić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.