Kapiten Želje pred derbi

Kosorić: Neka se ponovi posljednji derbi s Koševa

E. Škorić

Kapiten Željezničara Aleksandar Kosorić nada se pobjedi na nedjeljnom derbiju.

Željo je u dobroj formi i Kosorić vjeruje da on i saigrači mogu u nedjelju obradovati navijače na Koševu.

"Atmosfera u ekipi je odlična, imamo neki period dobrih rezultata, mada je derbi posebna utakmica", kazao je Kosorić, dodavši:

"Ovdje nikada nema favorita i sitnice su te koje odlučuju pobjednika. Ekipa koja bude bolje skoncetrisana do samog kraja i koja iskoristi grešku protivnika, doći će do pobjede. Nadam se da ćemo mi slaviti,  ne bih imao ništa protiv da se ponovi prošli derbi s Koševa".

 "Ovu pauzu smo dobro iskoristili i mislim da ćemo od početka do kraja biti pravi. Dodatni motiv nam i ne treba, sam motiv je derbi koji igrate. Pozvao bih sve naše navijače da dođu u što većem borju da nas podrže", dodaje Kosorić, koji će imati glavni zadatak da zaustavi Mersudina Ahmetovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svaku utakmicu analiziram napadača koji igra, ipak sam fokusiran na napadača. Mada, svaki igrač Sarajeva je kvalitetan i na svakog treba obratiti pažnju. Svi su podjednako dobri", dodao je Kosorić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi