Kostić: Blizu sam odlaska, razgovarao sam sa Željezničarom

Defanzivac Slobode za SportSport.ba

Kostić: Blizu sam odlaska, razgovarao sam sa Željezničarom

S. Mlaćo

Defanzivac Slobode Ivan Kostić (27) vrlo lako mogao bi napustiti tim sa Tušnja.

Naime, nije tajna da je Kostić nezadovoljan zbog navodnih neisplaćenih dugovanja, a već duže vrijeme špekuliše se  i njegov mogući transfer u Željezničar.

Na Tušnju su svjesni da bi odlaskom Kostića nastali veliki problemi u njihovoj zadnjoj liniji, a za SportSport.ba srbijanski internacionalac je potvrdio da je blizu odlaska.

"Još uvijek sam član Slobode, evo upravo idem sa treninga. Još sam tu, ali bliži sam odlasku. Pričao sam Željezničarom, ali ništa detaljno. Ja ne mogu ljudima nešto da obećam, ali kako stvari stoje bliži sam odlasku iz Slobode jer neće da isplate dugovanja, a ja im to neću oprostiti i morat ćemo možda i na sud. Danas u 14 sati imamo sastanak, pa će stvari biti jasnije", kazao je Kostić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kostić je u Slobodu stigao iz banjalučkog Borca,a  ove sezone upisao je 11 nastupa u ligi uz  jedan pogodak, te dva nastupa kvalifikacijama Evropa ligu i jedan u kup takmičenju naše zemlje. Slovi za jednog od najboljih stopera u Premijer ligi, a u Željezničaru ga vide kao zamjenu za dojučerašnjeg kapitena Aleksandra Kosorića. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi