Kostić: Razgovarali smo, ali nije sve do mene

Nije daleko od Grbavice

Kostić: Razgovarali smo, ali nije sve do mene

E. Škorić

Ivan Kostić, stoper Slobode, mogao bi karijeru nastaviti na Grbavici, obzirom da ga u svojim redovima želi FK Željezničar.

Nedavno je Željezničar raskinuo ugovor s bivšim kapitenom Aleksandrom Kosorićem, pa je rukovodstvo Plavih odlučilo da pronađe novog odbrambenog igrača. S Grbavice su pokucali na vrata Ivana Kostića, koji već godinama pruža sjajne partije u dresu tuzlanskog kluba.

U razgovoru za SportSport.ba, Kostić je priznao da je kontaktiran iz Željezničara, ali da se trenutno još ništa ne zna po pitanju njegovog transfera u redove najtrofejnijeg bh. premijerligaša.

"Obavili smo razgovore, ali još ništa nije sigurno. Moram prvo riješiti status u Slobodi. Ne zavisi sve od mene, ali ako se desi transfer, želim da odem na lijep način. Ipak sam ja u Slobodi dovoljno dugo da bih preko noći sve zaboravio", rekao je Kostić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovih dana ću sjesti sa ljudima u FK Sloboda, vidjeti šta i kako dalje, pronaći najbolje rješenje. U svakom slučaju, u narednim danima će stvari biti jasnije", dodao je bivši igrač Borca iz Banja Luke, a prethodno je 27-godišnji svestrani defanzivac igrao u nekoliko srbijanskih timova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije