Kovačević: Borac je pokazao kvalitet

Fudbaler Slobode NG nakon poraza u Banjaluci

Kovačević: Borac je pokazao kvalitet

D. Vejo

Ekipa Slobode iz Novog Grada, danas je u prvoj pripremnoj utakmici pretrpjela uvjerljiv poraz od Borca u Banjaluci (7:0).

Prve utiske nakon meča, kazao je kapiten Novljana.

"Igrali smo protiv najkvalitetnije ekipe u Republici Srpskoj, a kojoj je mjesto u Premijer ligi BiH. Protivnički fudbaleri puno su svježiji i spremniji, dok mi iza sebe imamo svega četiri dana priprema. Borac je pokazao kvalitet više, a ja im želim da ostvare svoje ciljeve", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Slobode NG, Saša Kovačević.

Fudbaleri Slobode, nakon jesenjeg dijela Druge lige Republike Srpske grupa Zapad, zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 29 osvojenih bodova, šest manje od prvoplasiranog banjalučkog Željezničara.

"Ambicije u nastavku sezone su povratak u Prvu ligu RS. Ništa nije pod moranje, ali ako se ukaže prilika za lidersku poziciju u plasman u viši rang takmičenja, mi ćemo istu i iskoristiti", dodaje Kovačević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije