Kovačević: Jedan gol mijenja situaciju, vjerujemo u sebe

Prvotimac bordo tima pred revanš meč

Kovačević: Jedan gol mijenja situaciju, vjerujemo u sebe

S. Mlaćo

Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Adnan Kovačević, najavio je predstojeći duel finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega, u kojem će Bordo klub pokušati da nadoknadi rezultat iz prve utakmice.

"Jedan gol mijenja situaciju. Još uvijek imamo svoje šanse i vjerujem da ćemo osvojiti Kup. Proteklog vikenda smo u Mostaru postigli 2 gola, odigrali dobro, mada nismo slavili, ali vjerujemo da ćemo uspjeti u našim namjerama u srijedu. Želimo napraviti što bolji rezultati. Svjesni smo važnosti utakmice. Neće biti jednostavno, ali dati ćemo sve od sebe od prve minute.", rekao je Kovačević.

Defanzivac tima sa Koševa odlično igra u posljednjim sedmicama, a iza sebe je uspješno ostavio tešku povredu koljena, zbog koje je propustio jesenji dio prvenstva.

"Osjećam se dobro. Sve je bolje iz utakmicu u utakmicu. Želim pomoći maksimalno ekipi da dođe do što boljih rezultata.", izjavio je Kovačević.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmica između Širokog Brijega i Sarajeva se igra u srijedu, 17. maja, sa početkom u 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi