Kovačević: Mladost neće doći da se brani

Stoper bordo kluba

Kovačević: Mladost neće doći da se brani

Pred prvu polufinalnu utakmicu Kupa BiH je na press konferenciji govorio i stoper FK Sarajevo Adnan Kovačević.

Cilj bordo kluba je ući u finale najmasovnijeg bh. takmičenja, a Kovačević je svjestan da će zajedno sa svojim saigračima morati dati maksimum za što bolji rezultat u prvoj utakmici.

"Očekujem tešku utakmicu. Mislim da Mladost neće doći na Kođevo da se brani. Pobjeda bez primljenog gola bi bila najbolja i potrudit ćemo se da dođemo do nje", izjavio je Kovačević i potom nastavio:

"Vratio sam se nakon teške povrede i sada se osjećam fenomenalno. Zahvaljujem se stručnom štabu na ukazanom povjerenju. Kada je u pitanju sljedeća prvenstvena utakmica protiv Željezničara, o tome se još uvijek ne priča u svlačionici. Pred nama je prvo polufinale Kupa BiH i samo mislimo o tome."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sarajevo i Mladost svoj prvi polufinalni meč Kupa BiH igraju sutra na Koševu s početkom u 18 sati, a revanš je na rasporedu sedam dana kasnije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi