Nakon potpisa novog ugovora

Kovačević: Presretan sam u Sarajevu

M. Šljivak

Adnan Kovačević produžio je ugovor sa ekipom Sarajeva na još dvije godine.

Ovaj 22-godišnji defanzivac tako će dres aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine nositi još dvije godine, a Kovačević je presretan što je produžio ugovoro s bordo timom.

Izrazio je veliko zadovoljstvo novim ugovorom, te se nada kako će u narednom periodu igrati važniju ulogu u ekipi s Koševa.

"Naravno da sam zadovoljan. Želio bih se zahvaliti rukovodstvo kluba na ukazanom povjerenju. Ja sam ovdje presretan. Nadam se da ću u narednom periodu opravdati ukazano povjerenje i da ću što češće naći svoje mjesto u prvih jedanaest", rekao je Kovačević po potpisu ugovora.

Kovačević je u bordo tim stigao iz Travnika u ljeto 2013. godine.  Rođen je 9. septembra 1993. godine u Kotor Varošu, a u Travniku je imao prvi profesionalni ugovor. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prošle sezone je odigrao odigrao ukupno 20 utakmica za FK Sarajevo. Njegova tržišna vrijednost procjenjuje se na 200.000 eura.

Kovačević i član mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.