Kovačević: Rezultat nije mjerilo odnosa na terenu

Fudbaler Slobode Mrkonjić Grad

Kovačević: Rezultat nije mjerilo odnosa na terenu

D. Vejo

Ekipa Slobode iz Mrkonjić Grada danas nije mogla ništa da uradi protiv dobro raspoloženih izabranika Vuleta Trivunovića koji su tokom većeg dijela utakmice imali inicijativu.

Jedan od onih koji je činio okosnicu zadnje liniije gostiju jeste Mile Kovačević, fudbaler koji se na vjernost Slobodi zakleo do ljeta tekuće godine, odnosno do kraja sezone.

"Rezultat nije mjerilo odnosa na terenu. Igrali smo dobro, ali smo zatim blago pali. Što je protivnik iskoristio. Smatram da smo golove dobili iz naših grešaka", istakao je za SportSport.ba igrač Slobode MG, Mile Kovačević.

Mrtva trka će se tokom proljeća u Prvoj ligi Republike Srpske voditi za play-off, a optimistične poglede na to imaju iz tabora Mrkonjićana.

"Ostale su još tri sedmice do početka prvenstva, pokušat ćemo se što bolje spremiti kako bi ostvarili zadatak koji smo postavili, a to je da budemo jedno od mjesta koje nas vodi u play-off lige", riječi su defanzivca Slobode.

Podsjetimo, Sloboda je jedini tim koji je savladao Borac u prvoj utakmici jesenjeg dijela prvenstva (1:0), dok su drugi meč za bodove izgubili u Banjaluci sa velikih 5:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi