Kovačević: Spremni dočekujemo prvo kolo

Fudbaler Slobode MG pred nastavak sezone

Kovačević: Spremni dočekujemo prvo kolo

D. Vejo

Prva liga Republike Srpske ovog vikenda ponovo će otvoriti svoja vrata, a fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada prvenstvo dočekuju kao osmoplasirani tim u ligi sa 20 osvojenih bodova.

Izabranici Dragana Vukše za prvog protivnika u nastavku sezone imat će ekipu dobojske Sloge, koja je ove zime dovela dosta kvalitetna pojačanja.

Uprkos činjenici da ih čeka pakleno proljeće, Mrkonjićani sa velikom dozom optimizma dočekuju isto.

"Dobro smo se spremali tokom ove zime. Spremni ćemo dočekati prvo kolo protiv ekipe Sloge. Sa velikom željom ali i nestrpljenjem čekamo prvu proljećnu utakmicu, gdje ćemo dati sve od sebe kako bi ostvarili dobar rezultat i tako napravili korak naprijed ka Ligi za prvaka. U Doboju nas čeka teško gostovanje, jer oni imaju kvalitetan tim. Međutim, mi se nećemo predavati, uz maksimalno zalaganje želimo stići do pozitivnog rezultata", rekao je za SportSport.ba fudbaler Slobode MG, Mile Kovačević.

Prije ovog susreta, Sloga zauzima 10. poziciju u ligi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi