Kovačević: U Bijeljinu po nove bodove

Fudbaler Slobode MG za SportSport.ba

Kovačević: U Bijeljinu po nove bodove

D. Vejo

Čedomir Ćulum i njegovi izabranici u posljednje vrijeme bilježe kvalitetne partije u društvu najboljih ekipa Republike Srpske.

Nakon velike pobjede nad šamačkim Borcem u drugom kolu play-out faze (4:0), fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada okreću se susretu sa ekipom Zvijezde 09 u Etno selu Stanišići.

Jedan od standardnih igrača u redovima Mrkonjićana ističe da će predstojeći period pokazati Slobodino pravo lice.

"S obzirom da su rezultati krenuli na bolje, ovaj tim je pokazao da može biti među šest najboljih ekipa u ligi. No, spletom okolnosti to se nije dogodilo, pa tako sada igramo Ligu za opstanak. Spremni smo da se suočimo sa Zvijezdom 09. Znamo šta nas očekuje. Atmosfera u timu je zaista odlična te mislim kako novi bodovi ne bi trebali doći u pitanje. Tokom cijele sedmice, trener Ćulum nas je spremao kako na fizičkom tako i na psihičkom planu za ovaj susret", kazao je za SportSport.ba fudbaler Slobode MG, Mile Kovačević.

Utakmica između Zvijezde 09 i Slobode MG igra se sutra od 17 sati u Etno selu Stanišići.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi