Defanzivac Sarajeva pred žrijeb

Kovačević: Volio bih Videoton, Celtic najmanje poželjan

Adnan Kovačević je sa svojim saigračima danas obavio prvi trening, kojim su započele pripreme za narednu sezonu.

"Imali smo petnaestak dana odmora i mislim da smo se svi odmorili dovoljo i daćemo ući svježi u početak priprema. Nadam se da će se naša pojačanja što brže uklopiti i da će nam pomoći u svemu", rekao je Kovačević na početku razgovora.

Potom se defanzivac Sarajeva osvrnuo i na potencijalne protivnike u 2. pretkolu Lige prvaka.

"Sve su to jaki protivnici. Složio bih se sa šefom, koji priželjkuje Videoton. Mislim da bi to bio dobar protivnik, ali ne bih imao ništa protiv Maribora. Najmanje je poželjan Celtic".

Sarajevu u narednoj sezoni predstoji dosta težak zadatak u namjeri da odbrani titulu.

"Biće teže odbraniti titulu nego osvojiti je. Ispada šest ekipa i mislim da će ovaj put biti puno, puno teže. Podržavam smanjenje lige i siguran sam da će se igrati mnogo bolji fudbal"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se moje pozicije u ekipi tiče, potrudit ću se da izborim mjesto u startnoj postavi, a na šefu je da odluči", rekao je za kraj Adnan Kovačević.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije