Kovljen, Majdanac i Miličević nova imena u Rudaru

Tim iz Prijedora se pojačao

Kovljen, Majdanac i Miličević nova imena u Rudaru

Slaven Kovljen, Aleksandar Majdanac i Nikola Miličević nova su pojačanja Rudar Prijedora za sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske. 

Trener Zlatko Jelisavac u proteklom periodu je insistirao na tome da ekipa bude osnažena sa još nekoliko kvalitetnih igrača, a naredni u nizu koji su potpisali ugovor i stavili se na raspolaganje su Kovljen, Majdanac i Miličević. 

Kovljen i Majdanac u Rudar dolaze nakon epizode u Kozari iz Gradiške, dok se Miličević u prijedorski klub vraća nakon sezone provedene u Slobodi NG. 

Osim pomenute trojice Rudar je ranije dogovorio saradnju sa Dejanom Inđićem. Radi se o igraču koji je inače prošao sve selekcije kluba sa Sane, a lani je branio za Borac iz Kozarske Dubice i Omarsku. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Cilj Rudara za narednu sezoni svodi se na plasman u play-off, među šest prvih šest ekipa u Republici Srpskoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi