Kozara i Tekstilac remizirali u Derventi

Prijateljski meč

Kozara i Tekstilac remizirali u Derventi

D. Vejo

Velimir Stojnić i njegovi fudbaleri jučer su u sklopu priprema za početak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, odigrali neriješeno sa ekipom Tekstilca u Derventi.

Nakon poraza od Rudara prošle sedmice na svom terenu (3:2), Gradiščanci su upisali remi sa timom koji im je ujedno i konkurent u takmičenju.

Meč u Derventi bio je pun uzbuđenja, te je viđeno pregršt dobrih prilika kako na jednoj tako i na drugoj strani. Ipak, za crveno-bijele nema odmora. Već sutra ih očekuje meč u Gradčcu gdje će polako tempirati formu za početak nove sezone.

Tim iz grada na Savi do sada je napustilo nekoliko standardnih igrača, a to su napadač Ozren Perić, te vezni igrač Gavrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije