Kozara poražena, Leotar opet lider

Prva liga RS, 13. kolo

Kozara poražena, Leotar opet lider

E. Škorić

Nogometaši Leotara iskoristili su novi kiks Kozare i opet zasjeli na vrh tabele u Prvoj ligi Republike Srpske.

Leotar je u Janji protiv Podrinja slavio s 2:1. Zečević i Dmitrović su bili strijelci za goste iz Trebinja, a Sajtanović iz penala jedini za domaće.

Leotar je sada lider sa 26 bodova, dok Kozara ima dva boda manje. Tim iz Gradiške je poražen u gostima kod Krupe sa 3:1. Bosnić ih je doveo u vodstvo, ali su Tomaš i dvostruki strijelac Cvijanović, inače ušao u 60. minuti u igru, donijeli Krupi preokret.

Rudar je u Prijedoru sa 3:0 savladao Proleter uz golove Radoje, Kantara i Saničanina. U Gacku je Mladost golovima Goranovića i Toholja dobila Napredak, a Drina je u Višegradu bila bolja od Slobode iz Mrkonjić Grada. Pavlović je bio strijelac jedinog gola u 66. minuti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Mojović je Sutjeskoj donio trijumf u Derventi protiv Tekstilca, dok su Vlasenica i Sloboda iz Mrkonjić Grada remizirali rezultatom 2:2. 

Prva liga RS, 13. kolo:
Mladost G. - Napredak 2:0 (Goranović 60, Toholj 82)
Rudar Pr. - Proleter 3:0 (Radoja 33, Kantar 59, Saničanin 71)
Krupa - Kozara 3:1 (Tomaš 83, Cvijanović 68, 80/ Bosnić 60)
Tekstilac - Sutjeska 0:1 (Mojović 51)
Podrinje - Leotar 1:2 (Sajtanović 72 - penal/ Zečević 22, Dmitrović 67)
Drina - Sloboda M. Grad 1:0 (Pavlović 66)
Vlasenica - Sloboda N. Grad 2:2 (Limić 24, Pejanović 56/ Antonić 61, 72)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.