Kozara preko Borca do četvrte pozicije

Prva liga RS, play-off

Kozara preko Borca do četvrte pozicije

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške još jednom su pokazali da su neprikosnoveni vladari na svom terenu. Ovoga puta u Gradišci je pala ekipa Borca iz Šamca rezultatom 3:0 (2:0).

Velimir Stojnić i njegovi izabranici ovom pobjedom pomjerili su se za mjesto više na tabeli. Sa pete pozicije skočili su na četvrto mjesto, te zaostaju svega jedan bod za trećeplasiranom ekipom Tekstilca. O meču sa Borcom, pričao je kapiten crveno-bijelih.

"Ostvarili smo jednu veoma bitnu pobjedu protiv Borca. Dobili smo protivnika sasvim zasluženo. Ostala nam je još jedna utakmica u Krupi, gdje idemo na pobjedu kako bi eventualno skočili na treću poziciju ukoliko konkurenti iz Dervente kiksaju. Ukoliko završimo prvenstvo na trećoj poziciji to bi nam mnogo značilo", riječi su fudbalera Kozare za SportSport.ba, Ognjena Petrovića.

Naredni meč Kozara igra u Krupi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti