Kozara protiv Borca za nova tri boda

Prva liga RS, play-off

Kozara protiv Borca za nova tri boda

D. Vejo

U okviru devetog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Kozare na svom će terenu ugostiti ekipu Borca iz Šamca.

Izabranici Velimira Stojnića igraju sjajano kod kuće. Nepremostiva su prepreka svakoj ekipi, što govori i činjenica da imaju samo jedan poraz na svom terenu u proljetnom dijelu sezone. 

"Pred nama je posljednja utakmica ove sezone na domaćem terenu. Poštujemo ekipu Borca ali želimo da na svom terenu ostvari pobjedu i još više se približimo vrhu tabele. Atmosfera u timu je na zavidnom nivou. Svi smo spremni i želimo sva tri boda protiv Borca", zaključio je za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Prije ovog meča, crveno-bijeli zauzimaju petu poziciju na tabeli dok je ekipa Borca odmah mjesto uza njih.

Meć između Kozare i Borca iz Šamca igra se sutra od 17 sati na Gradskom stadionu u Gradišci. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi