Kozara remizirala sa Slavijom

Prva liga RS

Kozara remizirala sa Slavijom

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške jučer su odigrali 2:2 sa ekipom Slavije u Gradišci.

Iako su tokom čitavog meča bili mnogo bolji protivnik, nisu uspjeli stići do nova tri boda. Među onima koji su na terenu proveli svih 90 minuta bio je čuvar mreže domaćeg tima.

"Bio je to jedan težak meč pod izuzetno teškim vremenskim uslovima. Znali smo da je Slavije dobra ekipa i da u Gradišku dolazi da se nadigrava, kao i da ostvari dobar rezultat. Prvo poluvrijeme odigrali smo veoma dobro i uspjeli dadobru igru krunišemo pogotkom. U drugom, loše smo ušli u meč. To je protivnik iskoristio i kaznio nas, na osnovu naših grešaka. Nakon što smo primili dva gola, trgli smo se i uspjeli preko Kojića da dođemo do izjednačenja. Malo je nedostajalo i tri boda da uzmemo, ali eto okrećemo se narednoj utakmici", rekao je za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

U četvrtom kolu, ekipa Kozare će na svom terenu ugostiti Slobodu iz Mrkonjić Grada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi