Kožulj: Sarajevo je favorit kojeg možemo iznenaditi

Vitez izvukao tim sa Koševa

Kožulj: Sarajevo je favorit kojeg možemo iznenaditi

U kratkom vremenskom razdoblju fudbaleri Viteza u tri će navrata igrati protiv Sarajeva. 

Žrijeb Kupa nije bio naklonjen izabranicima Valentina Plavčića, koji ulogu favorita prepuštaju timu sa Koševa uz poruku da predaje do posljednjeg zvižduka sudije neće biti.

„Sarajevo je bez dvojbe favorit. Klub su iz vrha, redovno u Kupu igraju samu završnicu, iskusniji su, ali sve što sam nabrojao ne mora presuditi u njihovu korist. Mi ćemo igrati rasterećeni i tu vidim našu šansu,“ kaže mladi Zvonimir Kožulj koji je u prošlom premijerligaškom kolu bio jedan od najboljih igrača Viteza u Vrapčićima.

„Svi smo optimisti, za nas bi svaka pobjeda bila dobra, a posebno ona bez primljenog gola. Sarajevo je u minulim utakmicama pokazalo određene slabosti, koje ćemo nastojati iskoristiti,“ dodao je Kožulj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.