Na pripremama u Antaliji

Kraći, ali jači trening za igrače Sarajeva

E. Škorić

Nakon sedam dana lijepog vremena u Antaliji, osmog dana priprema je igrače Sarajeva zateklo nešto nepovoljnije vrijeme.

Ipak, kiša nije padala za vrijeme treninga, teren je bio u dobrom stanju i mogao se odraditi još jedan trening bez ikakvih problema. 

Šef stručnog štaba Miodrag Ješić odlučio je sa svojim pomoćnicima da igrači odrade nešto kraći trening, koji je trajao 45 minuta. Radilo se isključivo na fizičkoj spremi.

Danas će igrači Sarajeva odraditi još jedan trening, a sutra će odigrati prijateljski meč sa Astanom u 16 sati po srednjoevropskom vremenu, odnosno 17 po lokalnom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do završetka priprema u Turskoj, aktuelni bh. prvak odigrat će i meč sa Kairatom. Prije početka drugog dijela sezone i utakmice sa Zrinjskim, Ješićev sastav odmjeriće snage s Travnikom na Piroti u generalnoj probi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi