Kraj meča u Zenici donio i neprijatne scene

Kako to obično ide...

Kraj meča u Zenici donio i neprijatne scene

E. Škorić

Meč Čelika i Metalleghea u osmom kolu Lige za opstanak završen je bez golova.

Susret u Zenici nije donio previše nogometne ljepote. Osim toga, dosta grubih startova, dosta kartona, dosta tenzija...

To se moglo jedino i očekivati u duelu ekipa koje se bore za opstanak, a na samom kraju meča došlo je do naguravanja među igračima jedne i druge ekipe, dok je gostujući trener Mato Neretljak bio gađan s tribina određenim predmetima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve u svemu, Liga za opstanak u samoj završnici donosi dosta ružnih situacija, ali nadamo se ipak da će se stvari bar malo popraviti u budućnosti.

Vidi video!
Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi