Krajina se u pozitivnoj atmosferi sprema za novu sezonu

Vrijedno se radi na treningu Cazinjana

Krajina se u pozitivnoj atmosferi sprema za novu sezonu

S. Mlaćo

Krajina iz Cazina, član druge lige FBiH grupa Zapad, sa pripremama za  novu sezonu startala je 12.07.

 Cazinjane su napustili do sada Džinić, Redžić i Balić koji su otišli u Njemaču, a radu sa seniorskim timom priključeni su najbolji kadeti i juniori ovog kluba.

Trener Krajine Muhamed Berberović potvrdio je da je njegov tim u pregovorima sa trojicom nogometaša, koja će sigurno predstavljati pojačanja, ukoliko do dogovora i dođe.

Cazinjani vrijedno treniraju kako bi što spremni ušli u sezonu, a definitivno se primijeti veoma pozitivna atmosfera, što je svakako potrebno za ostvarenje željenih ciljeva.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Trenera Berberovića raduje što su njegove izabranike zaobišle i povrede, a nada se da će tako biti i u narednom periodu.

Krajina će novu sezonu u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad otvoriti gostovanjem kod Rudara iz Han Bile, dok u drugom golu u Cazin dolazi Brekovica 78. Cilj Cazinjana je sami vrh tabele.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi