Krajiški derbi u Banjaluci, Tekstilac gostuje u Gradišci

Prva liga RS, play-off

Krajiški derbi u Banjaluci, Tekstilac gostuje u Gradišci

D. Vejo

Prva liga Republike Srpske polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a ovog vikenda će u okviru 5. kola play-offa biti odigrana tri meča.

Sve oči biće usmjerene ka Banjaluci. Tamošnji Borac će pred svojom publikom u poznatom klasiku "Krajiški derbi", dočekati prijedorski Rudar. Velikan iz Platonove u pomenuti susret ulazi rasterećen bilo kakvog rezultatskog pritiska, dok bi tim iz grada na Sani u slučaju trijumfa nastavio borbu za drugu poziciju sa ekipom Podrinja.

Crveno-plavi će u utakmicu ući bez dvojice defanzivaca desnog beka Siniše Dujakovića i lijevog beka Borisava Erića, dok će Jelisavac moći da računa na sve fudbalere.

Utakmica između Borca i Rudara igra se u nedjelju od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

U Gradišci, snage će odmjeriti domaća Kozara i Tekstilac. I jedni i drugi igraju dosta slabije u tekućem play-offu nego što su to činili tokom regularnog dijela šampionata, pa će predstojeći meč biti odlična prilika za obje ekipe da poprave utisak.

Meč je zakazan za sutra od 17 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

Najprijatnije iznenađenje ove sezone u ligi Republike Srpske je ekipa Podrinja koja se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa velikih 50 osvojenih bodova, te će im naredni susret sa Drinom kod kuće biti odlična prilika kako bi potvrdili tu drugu poziciju u slučaju pobjede. 

Susret je na programu takođe sutra od 17 sati u Janji.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi