Krajišnik "desetkom" počastio slabašnog Vlašića

Gosti poniženi u Velikoj Kladuši

Krajišnik "desetkom" počastio slabašnog Vlašića

S. Mlaćo

Pomalo nevjerovatan duel danas su u okviru 10. kola Druge lige Federacije grupa Zapad odigrali Krajišnik iz Velike Kladuše i Vlašić iz Turbeta. Domaći su slavili sa čak 10:0, iako je prvo poluvrijeme završeno sa minimalnih 1:0.

Domaći su poveli u 44.minuti kada Danijel Lukić probija bedem gostiju i postavlja konačan rezultat prvog poluvremena. U drugom poluvremenu devet pogodaka domaćih protiv neprepoznatljivih gostiju koji kao da nisu znali šta ih je snašlo.

Golovi u njihovoj mreži redali su se kao na traci, a prvoj minuti drugog poluvremena Edin Alibegić pogađa za 2:0. Do kraja susreta het trick su upisali Almir Ljubijankić i  Adis Šabić, a po jedan su dodali  Selvedin Dervišević i  Vedran Katić.

NK Krajišnik – NK Vlašić 10:0 (1:0)

Gradski stadion u Velikoj Kladuši. Glavni sudija: Haris Poprženović. Pomoćnici: Sead Kahrić (Jajce) i Alen Serdarević (Vitez). Delegat: Šaćir Fajić (Bosanska Krupa). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi