Krajišnik: Ispravili smo kiks protiv Drine

Strijelac dva pogotka protiv Kozare

Krajišnik: Ispravili smo kiks protiv Drine

S. Mlaćo

Zvijezda 09 bez većh prošetala se za vikend Gradiškom i deklasirala domaću Kozaru sa visokih 5:1.

Dvostruki strijelac lidera Prve lige Republike Srpske bio je Damjan Krajišnik.

"Odlično smo otvorili meč, sa dva brza pogotka i nametnuli svoju igru od početka meča, a onda pobjeda nije mogla izostati. Čvrsto i disciplinovano, kao i u svim mečevima, smo odigrali na sredini terena, a konačno smo i u završnici, bili pravi o čemu svjedoči podatak da smo dali pet pogodaka. I na ovom meču nismo bili kompletni, ali oni igrači koji nisu u prvom planu su pokazali da se na njih sa pravom može ozbiljno računati. Ovim smo ispravili kiks poslije neriješenog rezultata protiv Drine i upotpunili veliki uspjeh koji smo ostvarili plasmanom u četvrtfinale Kupa BiH. Želimo da do kraja jesenje sezone ostanemo u samom vrhu tabele, a naš cilj je jasan i želimo da naredne sezone igramo u Premijer ligi BiH", rekao je Krajišnik za službenu stranicu kluba.

Meč u Gradišci pored pobjede, zadao je glavobolje šefu struke Zvijezde 09 Miletu Lazareviću.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Protiv Kozare smo odigrali čvrsto i disciplinovano, međutim u narednom meču neću moći da računam na nekoliko prvotimaca. Kartone u Gradišsci su dobili Damjan Krajišnik, Dragiša Stanić i Mile Filipović, dok je povrijeđen Dejan Vučić. Ako se tome doda da je već duže vrijeme van stroja Stefan Tripković, te da je Delimir Bajić rovit, onda znamo da nas protiv Sutjeske čeka težak zadatak. Protiv Fočaka će priliku da zaigraju dobiti neki od igrača koji nisu standardni, kao i mlađi prvotimci i od njih očekujem da se dokažu i nametnu za naredne mečeve", istakao je Lazarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi