Krajišnik savladao Slunj

Prijateljska utakmica

Krajišnik savladao Slunj

M. Skaka

U jučer odigranoj prijateljskoj utakmici NK Krajišnik pobijedio je hrvatskog županijskog ligaša NK Slunj rezultatom 3:2.

U veoma zanimljivoj i otvorenoj utakmici preko 300 gledao je dobru igru, mlada i borbena ekipa Hrvatskog županijskog ligaša Slunj pokazala se kao ravnopravan protivnik ekipi Krajišnika, a strijelci za Krajišnik bili su Samir Šabić, Adis Šabić i Karajić.

U subotu 27.07.2012. godine u Velikoj Kladuši igra se finale Kupa Unsko sanskog kantona u prvoj utakmici u 16.00 h sastaju se juniori NK Krajine i NK Ključa dok se u drugoj utakmici sastaju seniori NK Krajine iz Cazina i NK Podgrmeča iz Sanskog Mosta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.