Kramarić napustio Želju, Toskas ne dolazi na Kupres

Promjene u ekipi Plavih

Kramarić napustio Želju, Toskas ne dolazi na Kupres

A. Beganović

Lijevi bek Mirko Kramarić napustio je pripreme Željezniara na Kupresu.

Čelnici tima sa Grbavice najvjerovatnije će raskinuti ugovor sa ovim defanzivcem u narednim danima jer novi trener Željezničara Miloš Kostić ne računa na njegove usluge.

Također, grčki internacionalac Dimitrios Toskas još uvijek se nije priključio ekipi na pripremama na Kupresu jer ima problema sa pasošem koje rješava u Grčkoj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Toskas najvjerovatnije neće dolaziti u Kupres, već će početkom naredne sedmice stići u Sarajevo pa će sa ekipom obaviti drugi dio priprema u Sloveniji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi