Križanović: Današnji meč posebno je važan

Novi trener GOŠK-a

Križanović: Današnji meč posebno je važan

M. Maksimović

GOŠK odnedavno ima novog šefa stručnog štaba. Riječ je o Zlatku Križanoviću koji se po drugi put vratio na klupu Gabeljana.

On će novi debi na klupi Lavova imati danas na meču protiv Travnika čiji će ishod biti itekako važan za budućnost GOŠK-a, mišljenje je novog trenera.

“Ishod današnje utakmice može lako odrediti nastavak sezone posebno kada je riječ o atmosferi u svlačionici. Nedavni kup susret potvrdio je da su igrači psihički dosta stabilni, tako da se danas možemo nadati dobrom rezultatu“, rekao je novi trener GOŠK-a.

Križanović je očekivano o Travniku govorio biranim riječima.

“Oni spadaju u red ekipa koje su dosad pokazale najviše u ovoj ligi. U utakmicu moramo ući maksimalno ozbiljno, jer samo u tom slučaju možemo očekivati pravi pristup, te na koncu i željenu pobjedu“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zanimljivo je da je Križanović prije preuzimanja GOŠK-a pune četiri godine radio sa omladinskim kategorijama u Čapljini.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi