Križanović nakon Lukavca: Bili smo bolji za jedan gol
Bljesak.info

Trener GOŠK-a

Križanović nakon Lukavca: Bili smo bolji za jedan gol

M. Maksimović

Kiks iz desetog kola kada ih je kod kuće porazio tim Bratstva, fudbaleri GOŠK-a ispravili su pobjedom nad Radničkim u Lukavcu kojom su dospjeli na sedmu poziciju na tabeli sa 17 bodova. 

Junak Gabeljana bio je napadač Mirsad Ramić koji je postigao pobjedonosni pogodak u samom finišu, a nakon utakmice trener Zlatko Križanović je bio zadovoljan igrom i rezultatom na stadionu Jošik.

“Odigrali smo kao i gotovo sve dosadašnje gostujuće utakmice. Ušli smo od početka ozbiljno, a nakon dobre igre u prvom poluvremenu nadmoć smo krunisali u nastavku kada smo postigli pogodak. Pobijedio je bolji tim, a smatram da smo u subotu od domaćina bili bolji upravo za taj jedan gol”, rekao je Križanović.

U jednom od derbija narednog kola GOŠK će na svom stadionu ugostiti Rudar iz Kaknja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Kada igramo na svom stadionu onda su očekivanja usmjerena na trijumf. Imamo pravo nadati se najboljem ishodu i na susretu protiv Rudara pošto su svi dosadašnji mečevi na domaćem terenu bili dosta dobri, s izuzetkom poraza od Bratstva”, dodao je Križanović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti