Križanović: S pravom idemo ka vrhu

Trener GOŠK-a

Križanović: S pravom idemo ka vrhu

M. Maksimović

Nakon neočekivanog poraza od Brastva na Podavali, GOŠK je uvezao dva trijumfa – na gostovanju kod Radničkog u Lukavcu i jučer protiv Rudara iz Kaknja. 

Trener Zlatko Križanović zadovoljan je posljednjim izdanjem svojih igrača.

“Pristupili smo utakmici mnogo bolje nego nedavno protiv Bratstva, te potvrdili trijumf u Lukavcu“, izjavio je Križanović.

Do kraja jesenjeg dijela Lavovi će gostovati Budućnosti i Veležu, te na svom stadionu ugostiti tim Orašja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“S pravom možemo računati na pozitivan rezultat i na preostale tri utakmice. Nakom posljednjih uspjeha u Banoviće putujemo rasterećeno, ali s ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat. Pokazali smo da smo kvalitetna ekipa i da s pravom idemo prema vrhu tabele“, dodao je Križanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi