Križman na neprofesionalan način poručuje da želi ići

Odlazi sa Grbavice?

Križman na neprofesionalan način poručuje da želi ići

A. Beganović

Hrvatski fudbaler Sandi Križman uskoro bi mogao napustiti Željezničar.

Nakon što je u posljednje vrijeme na Grbavicu stiglo nekoliko fudbalera, ubrzo bi moglo doći i do novog odlaska. Prema nezvaničnim informacijama, Križmanu se ne ostaje u Željezničaru a svoje nezadovoljstvo je iskazao na neprofesionalan način.

Hrvatski ofanzivac je jedini fudbaler Plavih koji na pauzi nije ispoštovao zadatke koje je Slavko Petrović dao svim fudbalerima, što je u razgovoru za Oslobođenje potvrdio i sam šef stručnog štaba Željezničara. 

Da stvar bude gora, Križman nije čak ni otpakovao svoj pulsometar pomoću kojeg je Petrović pratio koliko je koji fudbaler pretrčao za vrijeme zimske pauze. Na pripreme je stigao i sa nekoliko kilograma viška, a Petrović takvo ponašanje neće tolerisati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Teško je u ovom trenutku reći zbog čega je Križman nezadovoljan s obzirom da je od dolaska na Grbavicu imao veliko povjerenje Petrovića, te je odmah zauzeo svoje mjesto u prvoj postavi. Ipak, nedavni dolasci Crnova i Zakarića sugerišu da su u Željezničaru stvari shvatili ozbiljno te da su se spremili na njegov eventualni odlazak.

Sandi Križman je u Željezničar stigao iz Slaven Belupa krajem augusta, a u ovoj sezoni Premijer lige je odigrao 11 utakmica i postigao je četiri pogotka. U prošlosti je igrao i za Karlovac, Rijeku, Istru i Jeonnam Dragons iz Koreje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi