Krpić: Nismo se opijali, dušmana uvijek ima

Napadač Slobode za SportSport.ba

Krpić: Nismo se opijali, dušmana uvijek ima

S. Mlaćo

Sulejman Krpić, Edis Smajić i Ibrahim Škahić izlaskom u noćni klub Viva u Tuzli u nedopušteno vrijeme prekršili su klupsku disciplinu i očekuje ih kazna šefa struke FK Sloboda Slavka Petrovića.

Petrović je odmah po dolasku na Tušanj istakao da neće tolerisati nefudbalske navika, a sada se našao u velikim problemima pred važan meč protiv Širokog Brijega.

Za SportSport.ba je govorio napadač Tuzlaka Sulejman Krpić koji je istakao svoju stranu priče o cijelom događaju.

"Šef je rekao da se ne smije izlaziti, ali mi smo otišli samo na rođendan i zadržali se sat vremena. Nismo se opijali, jer nikome nije do opijanja. Loši smo u prvenstvu, te prvi ja ne volim da to radim. Ipak, uvijek ima dušmana koji nas pljuju. Nije to samo zbog mene, takvi pljuju i veće zvijezde. Moramo se naviknuti na to, a dokle god ima toga mi nećemo moći da napredujemo", dodao je sjajni napadač koji se na Tušanj vratio iz švedskog AIK-a.

"Nisam došao ovdje da se opustim i da me boli briga. Došao sam da još bolje igram, nažalost u lošoj smo formi, ali dignut ćemo se. Vjerujem i sebe i svoj kvalitet", jasan je Krpić koji se posljednjih dana opet povezuje sa tučama, te sudskim presudama.

"Pojedini mediji pišu loše vijesti o meni, ali imaju advokati i neka oni to riješe", istakao je Sulejman Krpić (26), član FK Sloboda na kraju razgovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krpić je u dosadašnjem dijelu sezone upisao osam nastupa u ligi, te dodao dva pogotka i jednu asistenciju. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi