Krpić odlazi na posudbu, moguć povratak u BiH

Želi veću minutažu

Krpić odlazi na posudbu, moguć povratak u BiH

S. Mlaćo

Bh. napadač Sulejman Krpić mogao bi uskoro napustiti redove švedskog AIK-a i otići na posudbu.

Nekadašnji napadač Slobode nije zadovoljan minutažom koju dobija u ovom timu, pa je od čelnika kluba zatražio da ode na posudbu, a sve sa željom da ima veću minutažu.

Potvrdio je to za SportSport.ba.

"Izrazio sam želju da igram i da idem negdje na posudbu, jer ne želim da sjedim na klupi. Meni je 26 godina i želim da igram. Sa klubom sam dogovorio da me pošalju na posudbu jer nisam zadovoljan, znam da mogu još više da napredujem", kazao je Krpić.

Priznaje da je već imao određene kontakte sa pojedinim klubovima.

"U cilju mi je da igram, AIK je dobar klub i sve je super, ali ja ne želim da budem nekom u drugom planu. Nije me niko zvao iz BiH, ali imaju moj broj. Ponuda imam iz Hrvatske i Slovenije", otkrio nam je 26-godišnji napadač koji je prije tri mjeseca stigao u Švedsku, a u svom debiju za novi tim odmah je upisao pogodak.

Ipak, kasnije je upisao samo šest nastupa, dok je Slobodu napustio kao najbolji strijelac tima sa 11 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti