Krpić: Svi su nas otpisali, ali i mi se nešto pitamo

Kapiten Tuzlaka za SportSport.ba

Krpić: Svi su nas otpisali, ali i mi se nešto pitamo

E. Dindić

Parovi četvrfinala Kupa Bosne i Hercegovine izvučeni su danas u Vogošći, a jedan od susreta koji će privući najviše pažnje je okršaj Sloge Simin Han i Slobode.

Sulejman Krpić kapiten Slobode, u odsustvu Amera Ordagića, koji će biti van terena neko vrijeme podijelio je prve impresije za SportSport.ba o protivniku u Kupu BiH. 

"Imaju dobrog trenera i naravno predsjednika Azmira Husića, koji ih dobro vodi i motiviše. Znam njegov rad i sve jer ipak me je on doveo u Slobodu imali smo jako lijepih trenutaka. Imaju jako iskusne fudbalere, koji su igrali velike utakmice, odnosno znaju se nositi sa ovakvim utakmicama. Mi smo favoriti u ovom susretu, međutim to moramo dokazati na terenu, da bi prošli dalje. Znam da su nas svi otpisali, ali mi se borimo do kraja i imat ćemo šta da kažemo u ova dva susreta.", rekao je Krpić te dodao: 

"Neka bude sve pošteno i da se odigraju dvije dobre utakmice i neka bolji prođe, ali nadam se u konačnici da ćemo to biti mi".

Prvi meč Sloge i Slobode igrat će se 22. novembra u Simin Hanu, dok je revanš meč na rasporedu sedam dana kasnije na Tušnju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi