Krpić: Svi su nas otpisali, ali i mi se nešto pitamo

Kapiten Tuzlaka za SportSport.ba

Krpić: Svi su nas otpisali, ali i mi se nešto pitamo

Piše: E. Dindić
Parovi četvrfinala Kupa Bosne i Hercegovine izvučeni su danas u Vogošći, a jedan od susreta koji će privući najviše pažnje je okršaj Sloge Simin Han i Slobode.

Sulejman Krpić kapiten Slobode, u odsustvu Amera Ordagića, koji će biti van terena neko vrijeme podijelio je prve impresije za SportSport.ba o protivniku u Kupu BiH. 

"Imaju dobrog trenera i naravno predsjednika Azmira Husića, koji ih dobro vodi i motiviše. Znam njegov rad i sve jer ipak me je on doveo u Slobodu imali smo jako lijepih trenutaka. Imaju jako iskusne fudbalere, koji su igrali velike utakmice, odnosno znaju se nositi sa ovakvim utakmicama. Mi smo favoriti u ovom susretu, međutim to moramo dokazati na terenu, da bi prošli dalje. Znam da su nas svi otpisali, ali mi se borimo do kraja i imat ćemo šta da kažemo u ova dva susreta.", rekao je Krpić te dodao: 

"Neka bude sve pošteno i da se odigraju dvije dobre utakmice i neka bolji prođe, ali nadam se u konačnici da ćemo to biti mi".

Prvi meč Sloge i Slobode igrat će se 22. novembra u Simin Hanu, dok je revanš meč na rasporedu sedam dana kasnije na Tušnju.


Kup BiH