Krstajić: Ne trebamo brinuti za budućnost

Prvi čovjek Radnika prezadovoljan

Krstajić: Ne trebamo brinuti za budućnost

E. Škorić

U okviru 2. kola Lige za prvaka u Banjoj Luci su domaća Krupa i Radnik iz Bijeljine podijelili bodove (1:1). 

Na dva gostovanja u Sarajevu i Banjoj Luci, iako povredama dobro načeti, fudbaleri Radnika su osvojili dva boda. Osim toga, Radnik je promovisao i nekoliko mladih igrača na koje će se moći osloniti u budućnosti. Upravo zbog toga su u Bijeljini posebno zadovoljni, a čelni covjek Radnika Mladen Krstajić putem SportSport.ba čestitao je stručnom štabu i fudbalerima na osvojenim bodovima u Sarajevu i Banjoj Luci.

"Imamo velikih problema sa povredama i zbog toga dva boda na dva gostujuća terena dobijaju na težini. Danas su priliku da pokažu šta znaju dobila tri mlada igrača, Hadžić, Motika i Šerbečić. Istina da je Hadžić primo pomalo jeftin pogodak, no to je plod neiskustva. Osim tog nesretnog pogotka pokazao je svoje golmanske kvalitete i zaslužuje našu podršku i pohvale. Motika i Šerbečić su također odgovorili na najbolji mogući način i mogu vam reći da fudbal u Bijeljini ne treba brinuti za budućnost", istakao je Krstajić, te je dodao:

"Treneru Miloševiću je možda pred ove utakmice bilo najteže, no još jednom je pokazao o kakvom se stručnjaku radi. I on zaslužuje čestitke pogotovo što u ovako važnim utakmicama je smio u vatru gurnuti golobrade mladiće. Dva boda i promocija naših mladih igrača su sasvim sigurno dobar učinak u prva dva kola".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi