Predsjednik Radnika

Krstajić: Željezničar? Nećemo sjediti skrštenih ruku

Današnjim žrijebom u Vogošći odlučeno je da će Radnik u okviru četvrtfinala Kupa BiH igrati protiv Željezničara.

Nakon žrijeba prisutnim novinarima se obratio predsjednik bijeljinskog kluba Mladen Krstajić, koji je ulogu favorita u prepustio Željezničaru. 

"Ovo i nije derbi prema mom mišljenju, zbog tradicije Radnika i Željezničara. Iako je Željezničar favorit, mi smo aktuelni osvajači Kupa BiH i sigurno da ćemo dati svoj maksimum", istakao je Krstajić i potom nastavio: 

"Kup je posebno takmičenje i prednost domaćeg ili gostujućeg terena u prvoj utakmici gotovo da ne postoji. Ponavljam, Željezničar je favorit, ali nećemo sjediti skrštenih ruku", ističe nekadašnji srbijanski reprezentativac. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Kada su u pitanju ambicije Radnika, Krstajić kaže: 

"Ambicije su da stabilizujemo klub, koji je dosta napredovao u posljednje dvije godine, međutim ima tu još dosta stvari za popraviti. Nadamo se da ćemo ući u Ligu za prvaka i što više stabilizovati klub", podvukao je Krstajić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi