Krstanović na izlaznim vratima Širokog Brijega
EPA

Poznata naredna destinacija?

Krstanović na izlaznim vratima Širokog Brijega

Ivan Krstanović bi, prema informacijama koje dolaze iz Hrvatske, mogao neslavno napustiti Široki Brijeg. 

Iskusni napadač Širokog Brijega trenutno odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona protiv GOŠK-a, a utakmica u Gabeli za njega bi mogla biti i posljednja u plavo-bijelom dresu. 

Kako prenose Sportske novosti, za dovođenje Krstanovića je zainteresovana Lokomotiva iz Zagreba i navodno je cijeli posao pred realizacijom, a zvanična potvrda bi mogla stići u narednim danima. 

Krstanović je dobro poznato ime na hrvatskim terenima. Ranije je igrao za Zadar, Zagreb, Rijeku i Dinamu, a u sezoni 2010/2011. je bio i najbolji strijelac 1. HNL s 19 postignutih pogodaka. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njegov ugovor sa Širokim Brijegom važi do ljeta 2018. godine. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi