Krstanović: Radim normalno, u trenažnom sam procesu

Napadač Širokog Brijega za SportSport.ba

Krstanović: Radim normalno, u trenažnom sam procesu

S. Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega vrijedno se spremaju za drugi dio sezone u Premijer ligi, a Uprava kluba do tada radi na pregovorima sa potencijalnim pojačanjima.

Trener Denis Čorić je istakao da je zadovoljan radom igrača, te da su svi pokazali veliki motiv i želju da se što bolje spreme za zadatke koji ih očekuju. Sjajnu atmosferu donekle je poremetila informacija o neugodnoj povredi Ivana Krstanvoića koji su prenijeli mnogobrojni bh. mediji, ali ovaj iskusni napadač za SportSport.ba je potvrdio da je situacija mnogo bolja nešto se mislilo.

"Malo sam nabio prst, a sve ostalo radim normalno. Samo još neću da udaram loptu densnom nogom, ali u trenažnom sam procesu", kazao je Krstanović.

Ovaj 34-godišnji napadač na Pecaru je stigao iz Zadra, a prije toga nastupa je za Rijeku, Dinamo, Zadar, Posušje, Drinovce...

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi