Krstanović raskinuo ugovor, odlazi u Lokomotivu

Napustio Široki Brijeg

Krstanović raskinuo ugovor, odlazi u Lokomotivu

Ivan Krstanović više nije član NK Široki Brijeg. 

Ovaj 34-godišnji fudbaler odlučio je nakon dvije sezone provedene na Pecari na lično insistiranje raskinuti ugovor sa Širokim Brijegom i potražiti novi klub, što je potvrđeno i na zvaničnoj klupskoj stranici bh. premijerligaša. 

"Nikakvih konflikata i nesporazuma nije bilo, imao sam želju okušati se još jednom u novoj sredini. Široki Brijeg ima dobre igrače i ovo im je prigoda, posebno mladom Stipi Juriću, da iskažu svoj neosporni talent i potencijal", kazao je Krstanović na rastanku i potom nastavio:

"Hvala također stručnom štabu na odličnoj suradnji. Želio bih se na kraju zahvaliti i vjernim navijačima, koji su bili uz nas sve vrijeme kao zaista velika podrška u važnim utakmicama, Neka tako samo nastave i budu uz ovu momčad koja to zaista zaslužuje. Naravno, svojim dosadašnjim suigračima želim puno sreće u nastavku prvenstva i da dođu prvi do cilja“, istakao je.

Naredna destinacija u karijeri Krstanovića će, gotovo sigurno, biti Lokomotiva s čijim čelnicima pregovara već nekoliko dana. Do kraja sedmice Krstanović bi trebao stići u Zagreb i zvanično potpisati ugovor s timom s Kajzerice. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Krstanović je u Široki Brijeg stigao prije dvije godine. Ranije je s velikim uspjehom nastupao u Hrvatskoj, gdje je nosio dresove Zadra, Zagreba, Rijeke i Dinama, a u sezoni 2010/2011. je bio i najbolji strijelac 1. HNL (19). 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi